Hvem skriver denne blog?

Velkommen til min blog!

Mad (og siden hen vin) har så længe jeg husker haft en stor betydning for mig. Helt tilbage til dengang hvor jeg hang i skørterne på min mor i køkkenet, mens klassiske danske retter blev tilberedt.

Interessen startede faktisk med råvarerne – måske lidt omvendt stiftede jeg faktisk bekendtskab med mange spændende råvarer i mine unge dage hos Købmand Foldberg (fritidsjob efter skole) – råvarer jeg på daværende tidspunkt ikke havde fantasi til at forestille mig hvad skulle bruges til. I den tid startede også interessen for vin – begge områder  som fylder meget i mit liv i dag.

Destinationen for ferier er således også stærkt inspireret af hvad det pågældende land har at byde på gastronomisk.

Siden jeg begyndte at tjene mine egne penge er en stor del af dem spenderet på gode mad og vin oplevelser – dvs. spise på gode restauranter indenfor såvel som udenfor Danmarks grænser, deltage i vinsmagninger etc.

Min interesse for vin har blandt andet medført, at jeg freelancer som vinskribent for mad og vin magasinet gastro. I 2009 deltog jeg i TV programmet Kokkekampen på TV3 hvor Bo Bech og Søren Frank var dommere. Jeg endte på en 5. plads, hvilket mit konkurrencegen havde det skidt med, men til gengæld lærte jeg nogle fantastiske mennesker at kende med samme lidenskab som mig.

Jeg håber at min passion for bordets glæder vil inspirere dig til selv at gå i køkkenet – ellers er du velkommen til blot at kigge med. Du er også meget velkommen til at give en kommentar eller stille et spørgsmål såfremt du har noget på hjertet.

Velbekomme!

2 thoughts on “Hvem skriver denne blog?”

  1. Godt arbejde med den coq au vin. Den blev sku fantastisk. Var et stort hit til mange gæster.

  2. Hej,

    Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

    Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://www.jimmyroerbaek.wordpress.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på “Madblogtoppen” på Findeopskrifter.dk.

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se – http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

    Vänlig hälsning,

    Vi på Findeopskrifter.dk och HittaRecept.se

Skriv en kommentar