Tags
Stenbidderrogn snack
Tilberedningstid – ca. 15 min.
200 g stenbidderrogn – renset og saltet
3 spsk creme fraiche 38%
1 spsk rødløg eller skalotteløg
1/2 citron, skallen heraf
1 tsk frisk timian
Friskkværnet sort peber
Kiks til servering
1. Stenbidderognen vendes forsigtigt med creme fraiche til en homogen masse – dvs. de fine rogn skal forblive intakte – smag til med peber – undlad salt da rognen er salt i sig selv.
2. Hak løget meget fint, så fint du mestrer. Riv skallen af citronen. Pil bladene af timianen.
3. Montér stenbiddercremen på en kiks og top med lidt hakket løg, revet citronskal og frisk timian, servér. Alternativt kan snacken også serveres på tyndt sprødstegt rugbrød
Vintip
Champagne i den lette ende lavet på ren Chardonnay, (Blanc de Blanc) vil klæde snacken. Ellers kan stille vine som en frisk riesling også gøre det.
Københavnske restauranter said:
Jamen stenbidderrogn er jo en lækker og nemt forårsspise. Vil jeg servere for mine påskegæster. Tak for tippet 🙂
Påskehilsen
Palle
http://www.københavnskerestauranter.dk/