Tags

, ,

Stenbidderrogn snack

Tilberedningstid – ca. 15 min.

200 g stenbidderrogn – renset og saltet

3 spsk creme fraiche 38%

1 spsk rødløg eller skalotteløg

1/2 citron, skallen heraf

1 tsk frisk timian

Friskkværnet sort peber

Kiks til servering

1. Stenbidderognen vendes forsigtigt med creme fraiche til en homogen masse – dvs. de fine rogn skal forblive intakte – smag til med peber – undlad salt da rognen er salt i sig selv.

2. Hak løget meget fint, så fint du mestrer. Riv skallen af citronen. Pil bladene af timianen.

3. Montér stenbiddercremen på en kiks og top med lidt hakket løg, revet citronskal og frisk timian, servér. Alternativt kan snacken også serveres på tyndt sprødstegt rugbrød

Vintip

Champagne i den lette ende lavet på ren Chardonnay, (Blanc de Blanc) vil klæde snacken. Ellers kan stille vine som en frisk riesling også gøre det.